Reparații uzuale MOTORCRAFT

Piesele originale și tehnicienii instruiți de Ford îți păstrează autovehiculul în cea mai bună stare! Când ești în căutarea unui loc pentru reparații generale, rețeaua de dealeri autorizați Ford are cele mai bune oferte – Gama Ford Motorcraft, întotdeauna la prețuri atractive pentru piese cu manopera inclusă. Oferim un raport calitate/preț excelent și folosim întotdeauna cele mai noi echipamente și piese originale. Toate din partea specialiștilor care îți cunosc autovehiculul mai bine decât oricine altcineva.

Sistem de frânare

După cum poți constata din tabelul de mai jos, discurile și plăcuțele noastre de frână vin și la un preț prietenos.
Prin urmare, în cazul în care dorești o verificare, înlocuire sau reparație a sistemului de frânare efectuată la cel mai apropiat Dealer Ford, te rugăm să fixezi o programare.
Toate kiturile cu plăcuțe de frână Motorcraft au fost îmbunătățite și testate în concordanță cu cele mai stricte directive Ford și sunt special concepute pentru modelele Ford.
De asemenea, și-au demonstrat longevitatea mulțumită rezistenței la temperaturi înalte, oferind comfortul necesar chiar și în condițiile unei sarcini mari pe pneu.

 

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Transit Connect Ford Transit
Înlocuire set plăcuțe de frână față 436 lei **** 477 lei **** 517 lei ****  430 lei **** 486 lei ****
Înlocuire set plăcuțe și discuri de frână față 1.176 lei **** 1.346 lei **** 1.400 lei **** 1.379 lei **** 2.181 lei ****
Schimb lichid de frână 242 lei ****

Baterii

Puterea din spatele tehnologiilor mașinii tale!
Vehiculele Ford integrează multe tehnologii sofisticate. Așadar, acestea necesită baterii avansate pentru a le alimenta.

Această calitate înaltă este egalată de prețuri accesibile și de siguranta unei garanții de trei ani.

 

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Transit Connect Ford Transit
Acumulatori

Motorcraft

443 lei ****

(44 Ah)

570 lei ****

(60 Ah)

776 lei ****

(80 Ah)

596 lei ****

(70 Ah)

614 lei ****

(70 Ah)

Lamele pentru ștergătoare

Îți oferă vizibilitate perfectă a drumului.

Lamelele ștergătoarelor pot să nu pară nemaipomenit de importante. Dar chiar și o ploaie ușoară îți poate limita mult vizibilitatea când conduci.

De asemenea, murdăria trebuie să fie și ea curățată rapid și eficient. Așadar, este important să menții lamelele stergătoarelor în cea mai bună stare, fiind atent la semnele de uzură și înlocuindu-le regulat.

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Transit Connect Ford Transit
Set lamele ștergător parbriz 191 lei **** 191 lei **** 234 lei **** 191 lei **** 191 lei ****

Alege și instalează produsul potrivit

Dealer-ul tău Ford te poate ajuta în alegerea lamelelor ștergătoarelor de parbriz care se potrivesc mașinii tale. Ca o alternativă, poți să alegi chiar tu din cele 2 opțiuni de mai jos și să faci online rezervarea pentru asigurarea montajului.

Lamele obișnuite pentru stergătoare de parbriz

  • Construcție integral metalică și cu protecție împotriva coroziunii
  • Echilibrează presiunea în momentul ștergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permițând o vizibilitate ridicată la orice viteză.

Lamele plate

  • Design și calitate marca Ford
  • Echilibrează presiunea în momentul stergerii prin spoiler-ul integrat, permițând o vizibilitate ridicată la orice viteză.

Antigel SuperPlus

Protecție pentru motorul tău, atunci când are cea mai mare nevoie!

Conceput special pentru motoarele Ford, antigelul Superplus oferă o protecție excepțională împotriva vremii aspre de iarnă.

Testele de laborator au dovedit că protejează garniturile, inhibă coroziunea și mărește performanța motorului tău. De asemenea, reduce deteriorarea pompei de apă cu până la 50% și oferă protecție mărită împotriva efectului de cavitație.

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Transit Connect Ford Transit
Înlocuire antigel 222 lei **** 253 lei **** 253 lei **** 253 lei **** 375 lei ****

Amortizoare

Pentru siguranță marită și confort la volan!

Amortizoarele și arcurile sunt esențiale în asigurarea unei călătorii confortabile. Ele sunt, de asemenea, componente vitale pentru siguranță. Așadar, acestea trebuie să fie bine întreținute și verificate periodic de un expert.

Amortizoarele și arcurile vehiculului tău Ford sunt în cea mai bună stare? Fă-ți o programare pentru a le verifica sau înlocui profesional la un reparator autorizat Ford.

 

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Transit Connect Ford Transit
Set amortizoare față 806 lei **** 900 lei **** 1107 lei **** 803 lei **** 2161 lei ****
Set amortizoare spate 599 lei **** 798 lei **** 836 lei **** 643 lei ****

Kit ambreiaj

Pentru schimbări de viteză fără efort.

Ambreiajul din vehiculul tău Ford este o piesă complexă, concepută să te ajute să schimbi vitezele repede, lin și eficient.

Cum durata de viață a ambreiajului depinde de stilul tău de condus, este important să fii atent la semnele de uzură.

Tehnicienii Ford vor fi încântați să facă această verificare pentru tine.

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Transit Connect Ford Transit
Înlocuire set ambreiaj (placă, disc, rulment) 1.920 lei **** 2.574 lei **** 3.077 lei **** 2.338 lei **** 2.404 lei ****

Kit curea de distribuție și pompă de apă

O piesă esentială a motorului!

Pompa de apă este o componentă vitală care ajută la funcționarea în siguranță a motorului.

 

Reparații Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Fiesta, B-MAX, EcoSport, Focus – motorizare 1.0 EcoBoost Nou
Kit distribuție benzină, fără pompă de apă 1.524 lei **** 1.558 lei **** 1.558 lei **** 3.530 lei ****
Kit distribuție benzină, cu pompă de apă 3.953 lei ****
Kit distribuție diesel, cu pompă de apă 1.865 lei **** 1.921 lei **** 2.215 lei ****

Termeni și condiții

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*]Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**]Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

[****]Toate prețurile afișate în această ofertă sunt prețuri recomandate în lei, conțin TVA conform legislației în vigoare și includ prețul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta NU SE APLICA autovehiculelor utilitare echipate cu roți duble spate. De asemenea, această ofertă este supusă termenilor și condițiilor afișate, este valabilă în limita stocului disponibil și se poate modifica în funcție de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.

Campanie valabilă până la data de 31 Decembrie 2022. Serviciul Ford Motorcraft este disponibil pentru masinile mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie.