Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului https://royalmotors.ro

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://royalmotors.ro de către potențialii vizitatori sau potențiali clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Societatea S.C. ROYAL MOTORS S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.  deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilati, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. ROYAL MOTORS S.R.L. , care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fară nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului https://royalmotors.ro  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea S.C. ROYAL MOTORS S.R.L..

Accesul și utilizarea paginii https://royalmotors.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe https://royalmotors.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina.

Puteți copia și tipări conținutul paginii https://royalmotors.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fară intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://royalmotors.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fară consimțământul explicit al reprezentanților https://royalmotors.ro

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.. S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.  nu va acorda nici o garanție referitoare la:

evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.  nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele  https://royalmotors.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului  https://royalmotors.ro  nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea S.C. ROYAL MOTORS S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a prezenta activitatea și serviciile pe care le oferă S.C. ROYAL MOTORS S.R.L.

https://royalmotors.ro  nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. ROYAL MOTORS S.R.L, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice. Pentru mai multe detalii, vă rugam să vizualizați politica de confidențialitate de pe acest site.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul https://royalmotors.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. ROYAL MOTORS S.R.L; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate(a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. ROYAL MOTORS S.R.L  va păstra confidentialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.