Super Tinichigerie

 Pastreaza pasiunea intacta cu Royal Motors!

Tinichigeria noastra dispune de cei mai calificati tehnicieni - gata sa raspunda intrebarilor dumneavoastra cu raspunsuri despre cerintele legate de tinichigerie. Lucram cu toate marcile si modelele de autoturisme, utilizand tehnologie si echipament de ultima ora.
Contactati-ne pentru o programare sau pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra.

Service Royal Motors

Un service de exceptie cu o grija pentru clienti pe masura. Bar, cafea, sala de asteptare cu vedere in service, TV si Internet.
Verifica promotiile din cadrul service-ului Royal Motors Pitesti si convinge-te singur de ce merita sa apelezi la noi. De asemenea - poti face o programare online pentru o intrare cu masina in service cand doresti.
 

ROYAL MOTORS TUNING

FORD KUGA

FORD EXPEDITION

Lincoln '97

Finantare

Ati gasit masina pe care v-o doriti in cadrul ofertei noastre? Royal Motors va pune la dispozitie instrumente accesibile de finantare a achizitiei dumneavoastra! Totul se face rapid si profesionist.

Asistenta Rutiera

Echipa noastra implicata si profesionista, este pregatita sa gaseasca si sa ofere rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii.

Avantaje

De ce sa alegi Royal Motors? Pentru ca este un partener de incredere. La calitatea produselor si serviciilor adaugam si o serie de avantaje pe care le vei descoperi .

Multibrand

Royal Motors iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina. Iti punem la dispozitie o gama variata de piese auto, produse sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a oricarui tip de autovehicul

Vanzari Piese Auto

Comercializam piese auto pentru aproape orice tip de autoturism cu livrare din depozitul propriu.

Sala de asteptare cu vedere in service

La dispozitia clientilor - bar, sala de asteptare cu vedere in service, cafea, TV si Internet.

ITP Auto

Vino pentru Inspectia Tehnica Periodica la Royal Motors! Rapid si ieftin!

Spalatorie Auto

In cadrul service-ului pentru o experienta completa de revigorare a masinii dumneavoastra, puteti opta pentru un spalat auto de calitate.

BUY-BACK

Prin sistemul nostru de buy-back este mai simplu ca niciodata sa iti achizitionezi un autoturism nou.

RENT A CAR

Royal Motors ofera servicii de inchiriere auto.