Diferenta Royal Motors

      Suntem angajati sa furnizam excelenta de neegalat in service-ul de automobile, avand ca rezultate clienti fideli pe viata, complet satisfacuti.
      Credem in depasirea asteptarilor clientilor pentru curtoazie, service si pret.
      Credem ca angajatii multumiti si fericiti produc clienti multumiti si fericiti.
      Punem valoare pe creativitate, productivitate si loialitate si incurajam atat gandirea independenta cat si lucrul in echipa.
      Credem ca sinceritateam increderea si respectul sunt fundatiile unei bune relatii cu clientii nostri, de asemenea cu furnizorii nostri si intre noi.
      Credem ca succesul viitorului nostru este asigurat de atentia la permanenta imbunatatire, atat ca persoane cat si ca echipa.
    Reprezentam, in cele doua showroom-uri, doua marci care nu au nevoie de prezentare, Ford si Suzuki, servisam si oferim servicii complete auto pentru aproape orice marca, cu un grad inalt de profesionalism. Avem totul pentru clientii nostri! Birouri de informatii, birouri pentru vanzari si consultanta, bar, mese pentru cafea si fotolii, sala de asteptare cu TV, internet si vedere in service. Va asteptam!

Preturi manoperă:

S.C. ROYAL MOTORS S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor preturi, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Finantare

Ati gasit masina pe care v-o doriti in cadrul ofertei noastre? Royal Motors va pune la dispozitie instrumente accesibile de finantare a achizitiei dumneavoastra! Totul se face rapid si profesionist.

Asistenta Rutiera

Echipa noastra implicata si profesionista, este pregatita sa gaseasca si sa ofere rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii.

Avantaje

De ce sa alegi Royal Motors? Pentru ca este un partener de incredere. La calitatea produselor si serviciilor adaugam si o serie de avantaje pe care le vei descoperi .

Multibrand

Royal Motors iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina. Iti punem la dispozitie o gama variata de piese auto, produse sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a oricarui tip de autovehicul

Vanzari Piese Auto

Comercializam piese auto pentru aproape orice tip de autoturism cu livrare din depozitul propriu.

Sala de asteptare cu vedere in service

La dispozitia clientilor - bar, sala de asteptare cu vedere in service, cafea, TV si Internet.

ITP Auto

Vino pentru Inspectia Tehnica Periodica la Royal Motors! Rapid si ieftin!

Spalatorie Auto

In cadrul service-ului pentru o experienta completa de revigorare a masinii dumneavoastra, puteti opta pentru un spalat auto de calitate.

BUY-BACK

Prin sistemul nostru de buy-back este mai simplu ca niciodata sa iti achizitionezi un autoturism nou.

RENT A CAR

Royal Motors ofera servicii de inchiriere auto.