Ford Protect

Lasati-va in grija noastra

Atunci cand va cumparati o masina noua Ford, veti avea optiunea sa va protejati autovehiculul si sa va extindeti acoperirea Asistentei Rutiere Ford prin Planul de Garantie Extinsa - Ford Protect. Singura conditie care trebuie respectata pentru Planul de Garantie Extinsa este ca extinderea sa fie efectuata inainte de prima revizie si inainte ca masina sa depaseasca varsta de un an.

Vreti sa obtineti mai mult de la autovehiculul dumneavoastra Ford? Planurile Ford Protect sunt concepute pentru a va ajuta sa faceti exact asta.

Detalii despre program

Descarcă documentul cu termenii si conditiile contractuale ale programului FordProtect sau verifică prețurile aici.

 

 

Caracteristicile și beneficiile de Ford Protect Istoric si Valoare Adaugata Pentru o suma unica, va puteti bucura de garantie extinsa pentru pana la cinci ani de la data livrarii noului tau Ford. Nu numai ca scapati de orice grija referitoare la reparatii dar, Ford Protect poate spori si valoarea de revanzare a masinii. Istoricul de reparatii Ford poate facilita revanzare si spori valoarea vehiculului dumneavoastra. Intrebati dealerul Ford pentru detalii complete. Asistenta Rutiera Prin achizitionarea oricarui Plan Ford Protect va extindeti si Asistenta Rutiera Ford, gratuit, in perioada acoperita de garantie. In cazul in care masina are o problema, la domiciliu sau pe drum, in Romania sau oriunde in Europa, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si va vom trimite pe cineva pentru a va ajuta sa pormiti din nou la drum.

Preturi Planul Ford Protect va ofera o valoare excelenta. Costurile pentru fiecare model Ford sunt detaliate in fisierul descarcabil aici. Alegerea unui Plan Ford Protect inseamna ca beneficiati de liniste si relaxare, la un pret extrem de competitiv. Planul include Garantie si Asistenta Ford extinse. Veti descoperi singuri ca Planul Ford Protect are cel mai bun raport pret / calitate. * Garantia Extinsa FordProtect acopera aceleasi componente ca si in garantia de baza, cu urmatoarele exceptii: elemente supuse uzurii normale; piesele de schimb utilizate in cadrul reviziilor periodice; reparatii de caroserie si vopsitorie; geamuri; elemente de tapiserie precum si accesorii interioare sau exterioare; consumabile sau elemente supuse uzurii normale si accentuate precum si distrugerea accidentala a: caroseriei, vopsea, geamuri, scaune, ornamente interioare, sistemul de evacuare, placute de frana, discuri de frana, tamburi frana, suspensia McPherson, bujii, sigurante, amortizoare, stergatoare, baterii, filtre de aer, , filtre de polen, filtre de ulei, filtre carburant, baterii autovehicul, roti/anvelope, becuri, curele, disc ambreiaj. Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Mai multe detalii despre acoperirea Ford Protect puteti afla descarcand contractul.