Stergatoare de parbriz

 Ca să ai o imagine clară asupra drumului ce ţi se aşterne in faţă

Lamele ştergătoarelor de parbriz ar putea să nu pară extraordinar de imprtante. Totuşi, chiar şi o ploaie uşoară îţi poate limita considerabil vizibilitatea în timp ce conduci.
La fel, şi praful care trebuie curăţat rapid şi eficient. Prin urmare, este important să păstrezi lamelele ştergătoarelor de parbriz de pe modelul tău Ford în cea mai bună formă. Aceasta se face prin verificarea modului cum funcţionează şi înlocuirea lor periodică.
 
 
Alege şi instalează produsul potrivit
Lamele obişnuite pentru ştergătoare de parbriz
- Construcţie integral metalică şi cu protecţie împotriva coroziunii.
-Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permiţând o vizibilitate ridicată la orice viteză
Lamele plate
-Design si calitate marca Ford.
-Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin spoiler-ul intergrat, permiţând o vizibilitate ridicată la orice viteză
 
 
 
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. 
Perioada derularii acestei campanii:15 August 2018 - 30 Noiembrie 2018.

Despre Noi

Vrei un autoturism nou/second-hand ? Poti alege unul din stoc sau poti configura si comanda unul impreuna cu specialistii nostri - care iti vor da cele mai utile sfaturi. Anii de experienta si continua colaborare cu Ford si Suzuki sunt garantia noastra.

Orar

  • Luni  08:00 - 18:00
  • Marti  08:00 - 18:00
  • Miercuri  08:00 - 18:00
  • Joi  08:00 - 18:00
  • Vineri  08:00 - 18:00
  • Sambata  09:00 - 15:00
  • Duminica  INCHIS

Contact

Locatie

Termeni si conditii Politica de confidentialitate

Copyright © 2018. Royal Motors