Reparaţii uzuale – Ford

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare.

Cand esti in cautarea unui loc pentru reparatii generale, reteaua de dealeri autorizati Ford are cele mai bune oferte – Gama Ford Motorcraft, intotdeauna la preturi atractive pentru piese cu manopera inclusa. Oferim un raport calitate/pret excelent si folosim intotdeauna cele mai noi echipamente si piese originale. Toate din partea specialistilor care iti cunosc autovehiculul mai bine decat oricine altcineva.
 
 
 
Toate kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft au fost îmbunătăţite şi testate în concordanţă cu cele mai stricte directive Ford şi sunt special concepute pentru modelele Ford. 

De asemenea, şi-au demonstrat longevitatea mulţumită rezistenţei la temperaturi înalte, oferind comfortul necesar chiar şi în condiţiile unei sarcini mari pe pneu.
 
*Toate prețurile afișate în această ofertă sunt prețuri recomandate în lei, conțin TVA conform legislației în vigoare și includ prețul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. De asemenea, această ofertă este supusă termenilor și condițiilor afișate, este valabilă în limita stocului disponibil și se poate modifica în funcție de seria de sasiu. NU SE APLICA anumitor modele de autovehicule (spre exemplu: modelul Fiesta fabricat ulterior anului 2012; modelul Focus fabricat în intervalul 2011-2015; modelul S-Max/Galaxy fabricate în intervalul 2006-2015). Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.

Campanie valabila pana la data de 31 mai 2019.