Reparaţii uzuale – Ford

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare.

Cand esti in cautarea unui loc pentru reparatii generale, reteaua de dealeri autorizati Ford are cele mai bune oferte – Gama Ford Motorcraft, intotdeauna la preturi atractive pentru piese cu manopera inclusa. Oferim un raport calitate/pret excelent si folosim intotdeauna cele mai noi echipamente si piese originale. Toate din partea specialistilor care iti cunosc autovehiculul mai bine decat oricine altcineva.
 

Sistem de franare

Dupa cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile si placutele noastre de frana vin si la un pret prietenos.

Prin urmare, in cazul in care doresti o verificare, inlocuire sau reparatie a sistemului de franare efectuata la cel mai apropiat Dealer Ford, te rugam sa fixezi o programare.

ReparatiiFiesta, FusionFocus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Kuga
Transit / Tourneo ConnectFord Transit
Inlocuire set placute de frana fata347 lei ****381 lei ****414 lei ****342 lei ****389lei ****
Inlocuire set placute si discuri de frana fata948 lei ****1.088 lei ****1199 lei ****1.115 lei ****1.756 ****
Schimb lichid de frana174 lei ****174 lei ****174 lei ****--

Toate kiturile cu placute de frana Motorcraft au fost imbunatatite si testate in concordanta cu cele mai stricte directive Ford si sunt special concepute pentru modelele Ford.

De asemenea, si-au demonstrat longevitatea multumita rezistentei la temperaturi inalte, oferind comfortul necesar chiar si in conditiile unei sarcini mari pe pneu.

 

Baterii

Puterea din spatele tehnologiilor masinii tale.

Vehiculele Ford integreaza multe tehnologii sofisticate. Asadar, acestea necesita baterii avansate pentru a le alimenta.

Aceasta calitate inalta este egalata de preturi accesibile si de siguranta unei garantii de trei ani.

ReparatiiFiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Schimb baterie

356 lei ****

(44 Ah)

462 lei ****

(60 Ah)

634 lei ****

(80 Ah)

484 lei ****

(70 Ah)

499 lei ****

(70 Ah)

 

Verificare vizuala aer conditionat

Pentru a ajuta ca sistemul de aer conditionat al masinii tale sa functioneze la capacitate optima, beneficiaza acum de produsele de intretinere a sistemului de climatizare din gama Ford Motorcraft.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Galaxy, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Verificare vizuala sistem AC 42 lei ****42 lei ****42 lei ****42 lei ****42 lei ****

 

Lamele pentru stergatoare

Iti ofera vizibilitate perfecta a drumului.

Lamelele stergatoarelor pot sa nu para nemaipomenit de importante. Dar chiar si o ploaie usoara iti poate limita mult vizibilitatea cand conduci.

De asemenea, murdaria trebuie sa fie si ea curatata rapid si eficient. Asadar, este important sa mentii lamelele stergatoarelor in cea mai buna stare, fiind atent la semnele de uzura si inlocuindu-le regulat.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Inlocuire set lamele stergator parbriz166 lei ****166 lei ****204 lei ****166 lei ****166 lei ****

Alege si instaleaza produsul potrivit

Dealer-ul tau Ford te poate ajuta in alegerea lamelelor stergatoarelor de parbriz care se potrivesc masinii tale. Ca o alternativa, poti sa alegi chiar tu din cele 2 optiuni de mai jos si sa faci online rezervarea pentru asigurarea montajului.

Lamele obisnuite pentru stergatoare de parbriz

 • Constructie integral metalica si cu protectie impotriva coroziunii
 • Echilibreaza presiunea in momentul stergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permitand o vizibilitate ridicata la orice viteza

Lamele plate

 • Design si calitate marca Ford
 • Echilibreaza presiunea in momentul stergerii prin spoiler-ul intergrat, permitand o vizibilitate ridicata la orice viteza

 

Antigel SuperPlus

Protectie pentru motorul tau, atunci cand are cea mai mare nevoie.

Conceput special pentru motoarele Ford, antigelul Superplus ofera o protectie exceptionala impotriva vremii aspre de iarna.

Testele de laborator au dovedit ca protejeaza garniturile, inhiba coroziunea si mareste performanta motorului tau. De asemenea, reduce deteriorarea pompei de apa cu pana la 50% si ofera protectie marita impotriva efectului de cavitatie.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Galaxy, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Schimb lichid de racire / antigel151 lei ****189 lei ****189 lei ****189 lei ****291 lei ****

 

Amortizoare

Pentru siguranta marita si confort la volan.

Amortizoarele si arcurile sunt esentiale in asigurarea unei calatorii confortabile. Ele sunt, de asemenea, componente vitale pentru siguranta. Asadar, acestea trebuie sa fie bine intretinute si verificate periodic de un expert.

Amortizoarele si arcurile vehiculului tau Ford sunt in cea mai buna stare? Fa-ti o programare pentru a le verifica sau inlocui profesional la un reparator autorizat Ford.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Set amortizoare spate502 lei ****673 lei ****706 lei ****540 lei ****-
Set amortizoare fata657 lei ****734 lei ****916 lei ****691lei ****1.820 lei ****

 

Kit ambreiaj

Pentru schimbari de viteza fara efort.

Ambreiajul din vehiculul tau Ford este o piesa complexa, conceputa sa te ajute sa schimbi vitezele repede, lin si eficient.

Cum durata de viata a ambreiajului depinde de stilul tau de condus, este important sa fii atent la semnele de uzura.

Tehnicienii Ford vor fi incantati sa faca aceasta verificare pentru tine.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus, C-MAX
Mondeo, S-MAX, Kuga
Ford Transit
Ford Transit Connect
Inlocuire set ambreiaj (placa, disc, rulment)1.693 lei ****2.008 lei ****2.108 lei ****2.080 lei ****2.142 lei ****

 

 

Kit curea de distributie si pompa de apa

O piesa esentiala a motorului.

Pompa de apa este o componenta vitala care ajuta la functionarea in siguranta a motorului.

x
 
Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus, C-MAX
Mondeo,
S-MAX, Kuga
Fiesta, B-MAX, EcoSport, Focus motorizare 1.0 EcoBoost (fara pompa apa)Fiesta, B-MAX, EcoSport, Focus motorizare 1.0 EcoBoost (include pompa apa)
Kit distributie benzina, fara pompa de apa1.293 lei ****1.323 lei ****1.323 lei ****3.160 lei ****-
Kit distributie benzina, cu pompa de apa----3.500 ****
Kit distributie diesel, cu pompa de apa1.570 lei ****1.644 lei ****1.868 lei ****--

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

 
 • [*]

  Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

 • [ **]

  Pret de vanzare intermediar recomandat si neobligatoriu, fara aplicarea programului PSIPAN (RABLA) relevant. Pretul include TVA si nu include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. De asemenea pretul nu include prima de casare (6500 lei) prin programele PSIPAN (RABLA), fiind rezultatul aplicarii avantaj client (detalii mai jos). Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

 • [ ***]

  Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

 • [ ****]

  Toate prețurile afișate în această ofertă sunt prețuri recomandate în lei, conțin TVA conform legislației în vigoare și includ prețul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Campania NU SE APLICĂ motorizărilor 1.8 diesel și 1.0 benzină. Această ofertă este supusă termenilor și condițiilor afisate și este valabilă în limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica în funcție de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.
  Campanie valabila din data de 8 Februarie 2021.